logo

WPK Academy Cancer Center din Viena și Asociația OncoHelp organizează seminarul
”Metode inovatoare de diagnosticare și tratare a cancerului în 2020”


Participarea este gratuită, iar prezentările sunt traduse în limba română.


20 februarie 2020, 16:30 – 20:00, Hotel Timișoara, sala Roma

Acord traducere documente (info)
Acord transmitere date personale (info)

*Locuri limitate

Speakeri

Prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski

Medic coordonator WPK Academy Cancer Center, specialist în oncologie medicală, imunoterapia cancerului și tratamentul personalizat al cancerului

Prof. Dr. Emanuel Sporn

Medic specialist chirurgie generală, cu specializare în chirurgia tumorilor mamare

Prof. Dr. Mir Alireza Hoda

Medic specialist chirurgie toracică

Conf. Dr. Negru Șerban

Medic primar oncolog, Șef Disciplină Oncologie Medicală la UMF Timișoara, Președintele Asociației OncoHelp

Dr. Simona Dunarințu

Medic primar radiologie – imagistică medicală, cu competențe în RMN și CT

Despre Wiener Privatklinik

Cu o tradiție medicală datând din 1871, WIENER PRIVATKLINIK (WPK) este unul dintre cele mai mari spitale private din Austria și printre puținele din Europa care asigură cel mai nou tratament împotriva cancerului – IMUNOTERAPIA. Spitalul dispune de 145 de paturi, bloc operator cu 4 săli de operație, servicii de imagistică avansate, fiind singurul spital privat din Viena cu PET CT și medicină nucleară, fizioterapie și recuperare medicală la cele mai înalte standarde internaționale. Datorită celor peste 30 de specialități medicale și celor peste 250 dintre cei mai renumiți medici vienezi, WPK asigură o abordare interdisciplinară, complexă și completă a fiecărui caz medical în parte. Spitalul WPK este foarte căutat și accesat de pacienți internaționali, astfel că anual aproximativ 3.000 de pacienți internaționali sunt diagnosticați și tratați aici, dintre care 26% sunt români. În anul 2018, peste 880 de pacienți români s-au adresat spitalului WPK din Viena pentru investigații și tratament, numărul dublându-se față de anul anterior.

Din 2016, Wiener Privatklinik are reprezentanță și în România, iar prin intermediul acesteia, pacienții care doresc să acceseze serviciile medicale ale Wiener Privatklinik pot obține informațiile necesare direct de la centrelor medicale din București și Timișoara.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau doriți să vă programați la spitalul Wiener Privatklinik din Viena, vă rugăm să ne contactați la 021/ 367 0206 (București) și 0786 730 404 (Timișoara) sau info@wpk.at.

Asociația OncoHelp

Asociația OncoHelp este o organizație non-guvernamentală, care, în cei 14 ani de activitate a dezvoltat numeroase servicii medicale oncologice necesare în diagnosticarea şi tratarea pacienţilor bolnavi de cancer. Fiind preocupați în permanență de îmbunătățirea serviciilor medicale și de dorința de a răspunde pozitiv tuturor solicitărilor venite din partea pacientului oncologic, am dezvoltat Centrul de Oncologie OncoHelp Timișoara, un spital cu un număr de 161 de paturi, din care 132 de paturi pentru spitalizare continuă și 29 de paturi pentru spitalizare de zi.

Fiind cel mai modern centru de oncologie din zona de vest a României, oferă servicii gratuite de cea mai înaltă calitate atât pacienților din județul Timiș cât și celor din județele învecinate. Paleta de servicii medicale oferite în cadrul Centrului de Oncologie OncoHelp cuprinde următoarele specialități: oncologie medicală, radioterapie, hematologie, îngrijiri paliative, endoscopie digestivă, cardiologie, diabet, nutriție și boli metabolice, imagistică medicală, medicină internă și consiliere psihologică. Informații suplimentare puteți găsi pe site-ul instituției: www.oncohelp.ro.